Thursday, 27 September 2012

His birthday~

Salam..Alhamdullilah masih berpeluang untuk meng 'upadate' blog..hahaha benda dh berabad baru nak update..biasa mcm tue la..bila free baru la nk update..Tanggal 14/9..itu la my love birthday..So sambut secara sederhana..bersederhana tuekan lebih baik dari membazir..hehe..jom nyanyi..'Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan kamu'..nyanyi skit2 dah..nnt ribut taufan plak..

Di sebabkan kami berdua xbape minat dgn kek2 n xsuke bnda manis2 nie..so aku beli la cup cake nie sbgai penyeri..sbb cup cake nie xla banyak sangat mcm kek 1 kilo tue kan..kek yang hanya boleh makan pn kek secret recepi je..(ecehhhh test org kaya la tuew..haha)

Cup cake dr Sunway piramid..Harganye biarlah rahsia..hehehe~

So kami decide tuk celebrate di kafe nie..plan macam2 tempat tapi ade hal yg xdapat di elakkan..so ini la tmptnye..plg dekat, murah dan simple..

Hahhh ade no phone lg tue..call la kalu nk booking..kalu weekend tempat nie mmg penuh..kalu bln puasa lagi la harapan nk dapat tempat kalu xbooking..


Tgk kafe nie di rasmikan oleh Dato' tue..kalu nk bawak family makan2 kat sini mmg tmpt yang sesuai...
Cube teka nie ape..first2 ingatkan otak2..rupenye ikan kembung bakar..beriya2 aku amik banyak..Last2 xabis..hahaha

this for steamboat~

wowww..nie la peveret kami..sedappppnyyee~



terdapat gak pencuci mulut..sedap ooo~
Banyak lagi makanan sbnrnye..semua jenis makanan ade..boleh makan sampai pengsan..dah pengsan bgn sambung balik mkn pn boleh..dh kata mkn sampai kenyang..~


Present for him..Setakat nie, ini je la mampu..nnt dh keje boleh la beli yg lg mahal..hehe
Happy birthday syg~


Sweets 26 ~


p/s :

1) Happy birthday my love
2) semakin hari umur kita makin berkurangan, bknnya bertambah..semoga hari2 yg di lalui lbh bermakna

Sekian Dari:
Syuhada Rahman a.k.a Jendela hati~

No comments:

Post a Comment