Thursday, 29 March 2012

Cinta oh cinta..

CINTA??? Nie yg malas nie bila mood JIWANG dah sampai nie..apa2 pn nak update blog hari nie pasal cinta..Hari ini aku menjadi DR.CINTA..hahahaha *sendiri rasa loya*

Mungkin terpanggil tuk tulis pasal cinta nie, sbb ramai kawan aku yg tengah putus cinta skrg so hati nie rasa membuak2 nak citer pasal cinta nie..Cinta sepatutnya menjadi satu saat indah dan paling manis untuk setiap org tapi tak tahu kenapa kebanyakkan cinta menyebabkan kepedihan dan kesakitan kepada yg bercinta..Mungkin salahnya adalah org bercinta bukan cinta itu sendiri..Aku xfaham kenapa ada konsep tinggal dan meninggalkan dalam cinta..Kita tak perlu seseorang yang sempurna untuk mencintai dan  di cintai tapi cukup lah sekadar menerima seadanya..kerana tiada manusia yg sempurna dalam dunia nie...

Namun nasihat aku pada kawan2 yg tgh putus cinta kuatkan lah hati korang..mungkin tuhan telah menentukan yg lebih baik untuk korang..Nah dengar lagu nie untuk naikkan semangat..


'KINI AKU BANGKIT 
MEMBUKTIKAN YANG KU TAK SAKIT
DENGAN SEGALA YANG PERIT YANG KAU BERIKAN
KINI AKU PANTAS BERJALAN
BERGERAK KEHADAPAN
DAN AKAN MEMBUKTIKAN  SIAPA DIRIKU YANG SEBENAR
SEGALA KATA CACIAN YG TELAH ENGKAU BERIKAN 
MEMBUATKAN KU RASA KOSONG...KOSONG'

Dan berdoalah  semoga org yang buat korg terluka tue menyanyikan lagu nie sekarang nie..


'MENYESAL AKU PUTUSKAN KAMU
KERNA TERNYATA AKU TAK MAMPU
MENAHAN SIKSA AZAB CINTAMU
ADUH..ADUH MANA TAHAN BATINKU'

By the way, i hope my love will forever and forever..For my love, my HEART never change to love u even 8 years we are together..this song for u..TERUKIR DI BINTANG..


' SAYANGKU..JANGAN KAU PERSOALKAN 
SIAPA DI HATI KU
TERUKIR DI BINTANG 
TAK MUNGKIN HILANG
CINTAKU PADA MU'





P/S : 
1) Konfius nak celebrate anniversary kat mana??
2) Jgn putus asa dan patah hati bila putus cinta..cinta akan datang bila tiba masanya..

Sekian Dari:
Syuhada Rahman a.k.a Jendela Hati~

6 comments:

  1. Thank kak... Kn mmg x fhm.nape ade tggl n meninhgalkan..hihi... Anny p la cuti jauh2 cket.. Kwn na p pulau tioman..best;-)

    ReplyDelete
  2. hehe k.su ckp general je..jgn terasa taw..jgn cedih2...hehe xnk la g pulau2..nk cndle light dinner je :-)

    ReplyDelete