Monday, 19 December 2011

Jom Jalan: Family day ~

Family day yang dah lama berlalu nie..skrg baru nak ingat nak edit and post..Lately sibuk skit..Wat mase nie free skit leh la aku update blog selalu..nnt dah start sibuk..xdapat la..Jom layan gambar2 family day yang merata2 tempat yang kita pergi..Anyway Happy sgt ~

1) DI WET WORLD, SHAH  ALAM


Si kembar yang kiut miut sgt2...

Menanti tuk masuk ke wet world yang bukak pkl 10..Excited terlebih kite sampai dalam pkl 8..



Gambar2 ceria ketika mandi xhenggat kat wet world...



Selesai mandi..Berkelah kejap di Taman Tasik, Shah alam..


2) DI PANTAI MORIB, BANTING


Matahari terbenam..sungguh cantik..alamak gambar main layang2 lupe ltk la plak..xpe la...hehehe


 3) PETROSAINS, KLCC







Pak Lang Lan mengajaq anak2 sedara mcm mana nk guna kapal korek..baguih2..


Lastly bergambar satu keluarga di depan KLCC..

Percutian yang cukup menjadi dan cukup gembira..Kenangan akan tetap akan di ingati sampai bila2..walaupun rumah kecil ku dgn air yang slow tapi ia tetap berguna tu semua org agar dapat berteduh..Even xsemewah hotel or homestay..Kegembiraan adalah segala2nya...Hope percutian di Langkawi tahun depan tetap meriah seperti ini..Walaupun saya bkn lagi 'Program manager'..hehehehe...Gambar banyak lagi tapi ckup la sampai sini saje..xlarat nak edit dah...

sekian dari:
Syuhada Rahman a.k.a Jendela Hati~













No comments:

Post a Comment